Ronaldo nije hteo 250 miliona evra za dve godine 1EPA-EFE/PETER

Jedan od najboljih fudbalera današnjice smatra da ima šta još da pokaže u Evropi.

Dve portugalske TV stanice, tamošnji ogranak CNN-a i TV1, pustili su etar informaciju da je Kristijano Ronaldo imao na stolu nestvarnu ponudu neimenovanog kluba iz Saudijske Arabije. A lokalni sportski dnevnik Rekord objavio je vest da je odbio 250.000.000 evra za samo 24 meseca loptanja „bogu iza nogu“.

Zamišljeni transfer CR 7 iz Mačester junajteda uključivao je i 30.000.000 evra obeštećenja za engleskog velikana, ali i 20.000.000 u istoj valuti za posrednike u kupoprodaji, a propao je zbog Ronaldove ambicije da još igra vrhunski fudbal u nekoj od pet najboljih pet liga na Starom kontinentu.

Po mogućstvu u dresu učesnika Lige šampiona, a kako „crveni đavoli“ to neće biti sledeće sezone već nedeljama se spekuliše da li će Portugalac ovog leta otići sa „Old Trafiorda“ i u kom pravcu će krenuti.

Za sada se nije pojavio klub koji će pristati na tako visoku otkupnu cenu za 37-godišnjeg ofanzivca, s nemalim primanjima, za šta se izborio obiljem majstorskih partija u prošlosti, a najviše u reprezentaciji Portugala i za vreme igranja u madridskom Realu.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari