„Ruke uvis“ kad god se kaže: Autorski tekst Mirka Poledice o dešavanjima na Skupštini FSS

Specijalno za Danas piše jedini delegat Skupštine Fudbalskog saveza Srbije koji je glasao protiv i postavljao pitanja

Ostavite komentar


  1. Džabe, Šurbatović u FSS je gori od Nedića u Vladi, tako da se tu NIŠTA menjati neće, kao i na svim drugim mestima koja kontroliše AV ekipa…

  2. Pa jedan mora da bude mnogo važan.ko je taj csovek koji je umislio da nekog predstavlj.Molim izmisliti nekog drugog biće nam interesantnije.

  3. Gospodine Poledica iznesite na protestu da SNS napusti upravu Partizana u roku osam dana a isto tako i ostale klubove dabi nas fudbal stao na zdrsve noge

  4. Najinteresantniji deo je da je trenerska organizacija bila protiv usmerenja finansijskih sredstava trenerima. dno dna, što bi reko jedan novosadski stari trener, tamo da udjes i osudis sve na 6 meseci zatvora, niko ne bi uložio žalbu. Podrška za Poledicu u zmajevom gnezdu tj savezu.

  5. Tuga neizmerna!!! Naši fudbalski funkcionerei su ubijani u mafijaškim obračunima,hapšeni na granici sa koferima punim para,bežali preko granice od hapšenja…..Dno,mulj,ljudski otpad!!

  6. NEMA odustajanja,svi na protest pojedinacnom borbom nista necemo uraditi

  7. Kapa do poda za gospodina Mirka Poledicu. Odlicno plivate u svemu ovome s’obzirom da je oko vas žabokrećina i mulj. Tužno je što niko sem vas ovakva pitanja ne sme ili neće da postavi navedenoj “krem” gospodi.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.