Rukometni savez: Poštujemo odluku države

Ostavite komentar


  1. Bez obzira na sankcije,donešena je prava odluka jer nikad nećemo moći na ovaj način da odigramo neku utakmicu sa Kosovom.

    1. Vec smo u Evropi igrali sa Kosovom. Sramota je kandidovati se i pristati na organizacione usove, a onda, kad sve pocne reci, e to ne moze! To je elementarno nevaspitanje, to je spdanje sa jako ozbilj im stvarima. To je bezobrazno, ali je pre svega bolesno!

  2. Pa bilo je ili ovakav potez ili da ukinemo drzavu i stavimo se pod protektorat EU i SAD.

    1. Drzavo bre, ko te je terao da pristanes i potpises, pa da u 12:05 kazes, e necu bas! Drzavo takva reakcija nije ni hrabra, ni nekulturna, ni drska. Takva, zakasnela reakcija je, u nsjboljem slucaju infantilna!
      Bilo bi u redu i normalno da smo se zahvalili na vreme.

    1. @Ana
      Mada je konkurencija zestoka,tvoj komentar je verovatno najgluplji komentar ove godine.

  3. Kosovo se takmiči ravnopravno u svim sportovima. Znači da je najbolje da se ukine sport u Srbiji. Ovo je krivica Vučića, ministra za sport i Rukometnog Saveza. ZAŠTO ???
    Zato što je dozvoljena mogućnost igranja sa Kosovom u istoj grupi.
    Primer iz košarke kada je doneta odluka da Kosovo ne moze da bude u istoj grupi sa Srbijom.
    Ovo važi za sve sportove ali ovo je politička odluka.
    Prihvatili su organizaciju turnira a znali su da će ga otkazati zarad političkih poena.
    Utakmica je otkazana rano ujutru pa su platili svojim članovima stranke da glume „HULIGANE“ u blizini SC Kovilovo iz kojeg su rukometašice već otišle…..
    SRAMOTA ZA OVU VLAST I VUČIĆA

  4. Kako odigrati utakmicu protiv reprezentacije drzave koju ne priznajemo..?!

  5. Kako igrati utakmicu protiv drzave koja ne postoji? Najbolji odgovor treba da daju fudbaleri koji su igrali protiv Katalonije. Za one koji ne znaju Srbija je u maju domacin prvenstva Evrope u dzudou.Kosovo je jedan od ucesnika. Sta sad ?

  6. Svi clanovi rukometnog saveza bi trebali da podnesu ostavke jer ne bi sebi smeli ako imaju savesti i svoje JA da dozvole da budu lutke na koncu clanova vlade koji su sprecili odigravanje rukometne utakmice juniorki Srbije i Kosova jer je trebalo da odvoje sport od politike a devojcice sa Kosova su najmanje krive za proglasenje nezavisnosti Kosova .Kolateralna steta su nase devojcice koje zbog nazadne politike i u sportu ,koja podseca na devedesete nece imati sansu da se pojave na za njihovu sportsku buducnost vrlo vaznom takmicenju za koje su se dugo uzaludno pripremale.Treba dozvoliti deci da se bave sportom i ne unistavati detinjstvo politikom iz devedesetih kao sto su to mojoj generaciji uradili.

  7. Odavno je neko rekao da se stanje u društvu najbolje ogleda u tome kakav je sport u državi.Sve je rečeno ovim potezom.Ionako je taj sport odavno umro u ovoj zemlji.
    Moždaje bolje da nazadni ukinu međunarodna sportska takmičenja kao Severna Koreja.Naravno pitanje je kome bi posle slali telegrame i reklamirali se.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.