Sabonis: Rusi su lažovi, ne treba im verovati. Poveli su bratoubilački rat

Legendarni litvanski košarkaš podržao izbacivanje ruskih klubova iz Evrolige

Ostavite komentar


  1. Uvežbavali propagandu u našim ratovima. Sve je ovo već viđeno i izgleda da i dalje pali.

  2. Dragi Sabonise, zasto mislis da je propaganda samo od strane Rusije? Kazes neces da pricas sa Rusima, pa to i govori o tebi. Ti ne razmislajs svojom glavom, da razmisljas pitao bi se zasto se granatiraju obdanista od 2014 u Donjecku. Pitao bi se koliko dece je izgubilo zivot, Ukrajinske i Ruske, za ovih 8 godina. Zapitao bi se, posle izjave SZO o kakvim patogenim laboratorijama se radi na teritoriji Ukrajine? Razmisli, nije to samo blizu Rusije, to je blizu i tebe, blizu je i nas. Napravili su od nas kunice. A ti gutaj Gebelsovu propagandu i dalje.

  3. I ovo reče Litvanac u čijoj su zemlji litvanski nacisti od 41-45 godine likvidirali 95 litvanskih Jevreja, i gde i dan, danas možete videti zastave sa kukastim krstom. Ajde Arvidas, ‘oladi malo.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.