Saslušanje Đokovića u subotu uveče u 23.30 po srednjeevropskom vremenu

Ostavite komentar


  1. Hoce li biti direktan TV prenos sudjenja? Hoce li par sati pre sudjenja u TV studiju biti dovoljno gostiju da razmislanje nacije usmere u ispravnom pravcu?

  2. Na rampi u dojlevcu sve ok,sava mala ok,cvian ok , paljenje kuce novinara ok ,jovanjica ok ,Pokusaj ubistva Borka ok, krusik ok. A ovo u Australiji kriminal e Srbijo sta si docekala ,hajde da vidim hoce li moj komentar biti objavljen 99% nece

  3. Molio bih sve, pa i Danas, da pre objavljivanja bombasticnih vesti i stavljanja komentara koji su nadasve glupi i navijacki u vezi sa Djokovicem prvo provere sta se desilo, zasto se desilo i kako smo mi i sam Djokovic na sve to reagovali. Pri tom nemojte zaboraviti da je Australija uredna drzava u kojoj funkcionise demokratija i da u Australiji vlast postuje volju svog naroda, za razliku od Srbije.
    Napominjem da je Djokovic prvo tvrdio da on ima uredne papire i da je najgori od sve dece licno (AV) izneo niz netacnih i ozbiljnih optuzbi na racun Australije, da bi zatim Djokovic priznao da je u formularu za izdavanje vize njegov agent uneo pogresne podatke. Svuda u svetu ovo je razlog za zabranu ulaska i ponistaj vize. Da je Djokovic ili neko u njegovom timu bio iole pametan, nakon sto su utvrdili i priznali gresku, trebali su da podnesu zahtev za hitno izdavanje nove vize jer ima svu potrebnu dokumentaciju a koju bi dobio bez problema od savezne drzave Viktorije. Medjutim, Djokovic ili neko u njegovom timu je resio da on prvo bude mucenik, a zatim da se pravi naivan i da uprkos priznatoj gresci nista ne preduzima po principu „ne moze mi niko nista“ cime je samo pogorsao situaciju. Sve zaboravljajuci da je u tudjoj zemlji u kojoj je narod zrtvovao mnogo toga zbog korone.
    Zato ponovo molba svima da se situacija predstavi realno, da se dovedu ljudi koji znaju materiju i koji mogu da objasne sustinu problema pa i odgovornost samog Novaka objektivno jer ovo sada nikome nece pomoci a samo ce stvoriti bespotrebne probleme u medjunarodnim odnosima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.