Sampdorija stala iza trenera, Stanković na "čekanju" 1EPA-EFE/HUGO DELGADO

Doskorašnji strrateg Crvene zvezde, za sada, ne preuzima klub iz Đenove.

Marko Đampaolo, ioak, nije smenjen iako se to činilo kao gotova stvar nakon samo dva boda uzeta u sedam kola Serije A.

„Pokušaćemo da zajedno nađemo izlaz iz trenutne situacije, obavićemo još razgovora u narednim danima“, rekao je klupski predsednik Marko Lana.

Na sastanku Borda direktora odlučeno je da mu se pruži još jedna šansa da popravi stvari, ali čini se da bi svaki sledeći kiks mogao da mu izmakne klupu na kojoj sedi.

“Razmenićemo ideje, a svi treba da shvate da privremeno poverenje u nekoga jednostavno ne pomaže. Predložićemo mu neke ideje. Kada stvari krenu po zlu, potrebno je da pomognemo svi, od igrača, preko trenera, do kluba“, poručio je Lana i dodao:

“Postalo je normalno da trener plati cenu neuspeha, ali u ovom trenutku moramo svi da se skupimo i pokušamo da popravimo stvari“.

Ovakav razvoj situacije tiče se i Dejana Stnkovića, jer su javnost i mediji na Apeninima već bili postavili crveni tepih za dolazak srpskog stručnjaka ili Danijelea de Rosija u Sampdoriju.

Što ne znači da se neće desiti u skorijoj budućnosti, pod uslovom da dvojica potencijalnih kandidata u međuvremenu ne nađu nov posao.

Stanković je bez kluba od kako se pre mesec dana razišao sa Crvenom zvezdom, nakon što mu je propao još jedan pokušaj da je vrati u Ligu šampiona

On je i prošle godine pominjan kao moguće rešenje, a tadašnji predsednik Masimo Ferero bio jako ozbiljan u nameri da ga angažuje, međutim osvajač više trofeja sa srpskim prvakom ostao je tada na „Rajku Mitiću“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari