Saudijska liga ostaje na Sport klubu 1

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi potpisala je sa Prvom ligom Saudijske Arabije ugovor o ekskluzivnim pravima za prenose utakmica ovog prvenstva na kanalima Sport Kluba u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji.

Gledaoci Sport Kuba će tako imati priliku da i u narednim godinama prate veoma atraktivnu fudbalsku ligu Saudijske Arabije.

Kristijano Ronaldo je samo odškrinuo vrata, a u novoj sezoni ćemo gledati kao njegove saigrače u Al Nasru Sadija Manea i Marcela Brozovića, Sergeja Milinkovića Savića u Al Hilalu, Uroša Matića u Abhi, Vladimira Stojkovića i Milana Pavkova u Al Feihi, Karima Benzemu i Engoloa Kantea u Al Itihadu, Musu Dembelea u Al Itifaku…

Poslednjih godina, Liga Saudijske Arabije je doživela izvanredan porast popularnosti koji je privukao pažnju širom fudbalskog sveta. Jedan od ključnih faktora je svakako prisustvo sve većeg broja poznatih fudbalera koji su se pridružili timovima u ovoj ligi.

United Media je u poslednjih nekoliko meseci osigurala brojne ugovore za takmičenja koja će se emitovati na Sport Klubu medju kojima je i nastavak saradnje sa Evroligom i Evrokupom kao i Moto GP-om uz nove ugovore za ekskluzivne prenose Endesa Liga, Primeira Liga i Rukometne Bundeslige. Novim ugovorima je značajno obogaćena ponuda koju svojim gledaocima širom regiona nudi Sport Klub.

O United Media

United Media je deo United Group-a i vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, koja posluje u osam zemalja. Sa 4.200 zaposlenih, United Media proizvodi više od 40.000 sati originalnog sadržaja svake godine koji vodeći međunarodni operateri distribuiraju na tržište od više od 40 miliona ljudi. Pored toga, kompanija u svom portfoliju ima 55 televizijskih stanica, od kojih sedam sa nacionalnom pokrivenošću i uspešan digitalni portfolio od 30 portala, kao i 6 novina i 5 radio stanica. Kompanija takođe nudi jedinstvenu uslugu oglašavanja sa prodajom reklamnih slotova i preciznim targetiranjem u skladu sa ciljnom grupom za odabrane kanale.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari