Saznaje se da Mitrović više ne želi da igra za Fulam jer klub okleva da ga proda Saudijcima 1Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Aleksandar Mitrović, Fulamov najbolji strelac, nema nameru više da igra za taj londonski tim javlja novinar Skaja Pol Gilmor koji je saznao da je srpski napadač svojoj porodici rekao da više neće odigrati ni jedan meč za „kotidžerse“, a razlog je to što se okleva s njegovom prodajom saudijskom Al Hilalu.

Fulam je, navodno, odbio već dve ponude. Klub je procenio Mitrovića na 52 miliona funti i tek će prihvatiti takvu ponudu iz Persijskog zaliva.

 

To je, izgleda, kod Mitrovića bila kap koja je prelila čašu, pa je srpski napadač ljutito rekao ljudima iz svog okruženja da za Fulam više neće igrati.

Fulam uskoro treba da krene na pripreme za novu sezonu i veliko je pitanje hoće li srpski špic biti sa ekipom. On želi da ide u Al Hilal gde ga čekaju novi izazovi i sigurno daleko veća zarada.

Minule sezone je dao 14 golova u Premijer ligi gde je Fulam zauzeo 11. mesto. On je igrač koji je dva puta sa Fulamom ušao u Premijer ligu i ljubimac je navijača. U Fulam je došao 2018, a dao je 111 golova na 205 utakmica u svim takmičenjima.

Sa londonskim klubom ima ugovor do 2026.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari