Šćekić ide u Poljsku, Mijailović dolazi kao zamena 1foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Aleksandar Šćekić uskoro bi trebalo da napusti Partizan i preseli se u Poljsku a na njegovo mesto trebalo bi da dođe Srđan Mijailović, zadnji vezni Čukaričkog koji je fudbalski ponikao i formirao se u Crvenoj zvezdi, saznaje Mozzart sport.

Zaglebje će biti naredna fudbalska destinacija Aleksandra Šćekića. Saradnja bi trebalo da bude oročena do 2023. godine. Za visokog veznjaka koji je u Humsku stigao 2018. godine, Partizan neće prihodovati novac od obeštećenja.

Šćekić je, izvesno, oprostio izvesna dugovanja koja Partizan ima prema njemu, a za uzvrat mogućnost da slobodno pregovara sa Zaglebjem.

Šćekić je za Partizan odigrao 133 utakmice, postigao 12 golova i upisao devet asistencija. Odlazak Šćekića isplaniran je i kao vid skorijeg angažovanja Srđana Mijailovića iz Čukaričkog.

Aleksandar Stanojević, trener Partizana, insistira na dolasku 29-godišnjeg veznjaka koji je prošao fudbalsku školu u Crvenoj zvezdi, formirajući se kao igrač u Ljutice Bogdana.

Upravo ta činjenica sputavala je Mijailovića da se odluči za dolazak u Partizan, ali mu je navodno Stanojević objasnio da ga ne zanima za koga naivja, već šta će pružiti u dresu Partizana.

Uprava crno-belih trebalo bi da pruži garancije u vezi sa dinamikom isplate obeštećenja u iznosu od ponuđenih 200.000 evra, što nije cifra koja zadovoljava Čukarički.

Klub sa Banovog brda insistira na obeštećenju od 300.000 evra.

Očekuje se da u toku dana, najkasnije u subotu klubovi usaglase i poslednje detalje. Tim pre što je nekadašnji ljubimac Roberta Prosinečkog odavno dogovorio lične uslove sa Partizanom i aminovao prelazak u redove tima iz Humske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari