Selektor Irske: Poništen nam je savršeno regularan gol protiv Portugalije 1EPA-EFE/KIMMO BRANDT

Republika Irska je remijem bez golova poslala poruku i fudbalerima Srbije na koji se način može ravnopravno nositi sa kvalitetnom reprezentacijom formata Portugalije. Stiven Keni, selektor Iraca, čak i smatra da su njegovi puleni oštećeni za nepriznat pogodak koji je, po njegovom mišljenju bio savršeno regularan.

Portugalija jeste bila dominantnija u prvom poluvremenu, međutim, u nastavku su Irci uspeli da iskontrolišu dešavanja na terenu. „Navigatori“ su preko Ronalda imali dve dobre šanse, ali su i Irci pretili, pogotovo iz prekida.

„Ušli smo u utakmicu nervozno i dozvolili Portugalcima da cirkulišu sa loptom. Od sredine prvog dela počeli smo da unapređujemo igru. U drugom poluvremenu bili smo bolji rival, igrali kvalitetniji fudbal. Igrali smo protiv ekipe koja je konstantno opasna, sa vrhunskim igračima, a dozvolili smo im samo par prilika. Pritom nam je poništen savršeno regularan gol“, ubeđen je Stiven Keni, selektor Republike Irske.

Keni misli na situaciju iz sudijske nadoknade drugog poluvremena kada je španski sudija Hesus Hil Manzano procenio da je rezervista Vil Kin napravio prekršaj nad Rujem Patrisiom. Maltene u istom momentu kada se čula Hil Manzanova pištaljka, mreža Portugalije se zatresla, ali gola nije bilo.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari