Senzacija u polufinalu plej-ofa Superlige Srbije u vaterpolu: Partizanova deca pobedila jedan od najskupljih timova Evrope 1Petar Smiljević. Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

U drugim polufinalnim duelima plej-of serije Superlige Srbije u vaterpolu Partizan je na Banjici pobedio Novi Beograd sa 12:10, dok je Radnički u Kragujevcu bio bolji od Crvene zvezde sa 9:8:

U oba polufinalna duela rezultat je izjednačen na 1:1 u seriji, a ko će se plasirati u finale biće poznato nakon majstorica koje se igraju u sredu.

Partizanova deca koju trenira Miloš Korolija su u duelu sa jednim od najskupljih timova u Evropi uspevala da održe rezultatski priključak sve do polovine treće četvrtine.

Pri vođstvu gostiju od 9:7 mladi igrači crno-belih postigli su tri gola za redom, preokrenuli rezultat i do kraja sačuvali vođstvo za prvu pobedu u šestom međusobnom ovosezonskom susretu ova dva tima.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Trtović i Smiljević sa po tri gola, dok je u redovima Novog Beograda Alvaro Granados takođe postigao tri pogotka.

Vaterpolisti Radničkog su u Kragujevcu bez puno problema pobedili Crvenu zvezdu (9:8), a utakmicu su obeležile teške povrede igrača domaćih Josipa Vrlića i Luke Pljevančića.

Odličnu partiju prikazao je golman Kragujevčana Stefan Todorovski, a najefikasniji kod domaćih bili su Bogdan Gavrilović i Vuk Drašković sa po tri gola. U ekipi Zvezde Marko Radović je postigao pet pogodaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari