Sin Zvezdana Terzića potpisao ugovor u Moskvi: Kroz sport i fudbal jačamo istorijsko prijateljstvo i veze među našim bratskim narodima 1Kostadin i Zvezdan Terzić. Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Lider Prve lige Srbije OFK Beograd i Dinamo iz Moskve potpisali su Memorandum o saradnji, a u ime dva kluba ugovor su potpisali generalni direktor Dinama Pavel Pivovarov i potpredsednik OFK Beograda Kostadin Terzić.

„Naša komunikacija traje već 15 godina, ne slučajno i za to vreme naši klubovi postali su bratski, a među navijačima je uspostavljeno pravo, čvrsto prijateljstvo. Memorandum će nam omogućiti da učvrstimo i proširimo prijateljske odnose, kao i da pokažemo da je i u sadašnjim vremenima sasvim moguća obostrano korisna saradnja ruskih i evropskih timova. Neću još da otkrivam sve tajne, ali mislim da ćete ovog leta videti prve ozbiljne i veoma interesantne rezultate za publiku. Takođe bih želeo da napomenem da se naš Memorandum ne tiče samo glavnih timova, već i akademija, omladinskog fudbala i turnira“, istakao je Pivovarov za sajt kluba.

„Drago mi je što sam u Moskvi sa našim prijateljima iz Dinama u trenutku kada su odnosi Srbije i Rusije postali bolji nego ikad“, rekao je Kostadin Terzić.

„Velika mi je čast da potpišem Memorandum o saradnji. Lepo je što kroz sport i fudbal jačamo istorijsko prijateljstvo i veze među našim bratskim narodima. Navijači OFK-a u Beogradu i pristalice Dinama u Moskvi mogu da očekuju razvoj naših odnosa u bliskoj budućnosti, a mi ćemo svakodnevno raditi na njihovom razvoju. Srbi i Rusi su braća zauvek. Živela Srbija, živela Rusija“, poručio je Terzić, koji će sa prijateljima iz Dinama gledati utakmicu između Rusije i Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari