Moskva

Rusija kaznila Fejsbuk i Tviter sa po 58.000 evra 3

Rusija kaznila Fejsbuk i Tviter sa po 58.000 evra

Ruski sud osudio je danas društvene mreže Tviter i Fejsbuk na novčane kazne zbog nepoštovanja zakona koji zahteva da se podaci ruskih korisnika čuvaju na nacionalnoj teritoriji.

Rusija uvodi vize za kineske turiste 6

Rusija uvodi vize za kineske turiste

Ruske vlasti saopštile su danas da uvode vize za kineske turiste i da neće izdavati radne vize Kinezima zbog epidemije virusne upale pluća.

Putin poslao u parlament paket ustavnih amandmana 7

Putin poslao u parlament paket ustavnih amandmana

Predsednik Rusije Vladimir Putin poslao je u parlament paket ustavnih amandmana koji se uglavnom tumači kao njegov pokušaj da obezbedi sebi ostanak na vlasti znatno posle isteka mandata 2024. godine.

Pucnjava u Moskvi, ima mrtvih 13

Pucnjava u Moskvi, ima mrtvih

Najmanje tri osobe ubijene su danas u pucnjavi u centru Moskve, nedaljeko od sedišta ruske bezbednosne agencije (FSB), javlja Rojters iz Moskve, citirajući ruske medije, agencija AP javlja da je nastradala jedna osoba, a ruski portal Sputnjik, pozivajući se na FSB, navodi da je napadač ubijen.

Zaharova: Klark je povezan sa dve velike kompanije na Kosovu 15

Zaharova: Klark je povezan sa dve velike kompanije na Kosovu

Bivši komandant NATO u Evropi Vesli Klark, koji je naredio bombardovanje Jugoslavije, sada je povezan sa dve velike kompanije koje posluju na Kosovu, izjavila je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

PrvaPoslednja