Moskva

Vulin u Moskvi: Srbija i Rusija strateški partneri i na polju sajber bezbednosti 2

Vulin u Moskvi: Srbija i Rusija strateški partneri i na polju sajber bezbednosti

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, koji se nalazi u dvodnevnoj poseti Moskvi, razgovarao je danas sa prvim zamenikom ministra unutrašnjih poslova Rusije Aleksandrom Gorovojem o nastavku saradnje dva ministarstva u oblasti borbe protiv organizovanog kriminala, terorizma, droga, ali i na polju sajber bezbednosti.

Putin pred publikom igrao hokej 4

Putin pred publikom igrao hokej

Ruski predsednik Vladimir Putin postigao je nekoliko pogodaka na hokejaškoj utakmici u amaterskoj ligi, igrajući prvi put od početka pandemije korona virusa, nakon što je pre mesec dana vakcinisan protiv kovida 19, javlja Rojters.

Rusija: Zabrana ulaska u zemlju za osam državljana zemalja EU 10

Rusija: Zabrana ulaska u zemlju za osam državljana zemalja EU

Ministarstvo spoljnih poslova Rusije saopštilo je da Rusija zabranila ulazak u zemlju za osam državljana zemalja Evropske unije i predstavnika njenih zvaničnih struktura, kao odgovor na sankcije koje je Savet Evropske unije 2. i 22. marta uveo protiv šest državljana Rusije.

Moskva proteruje sedam evropskih diplomata 13

Moskva proteruje sedam evropskih diplomata

Rusija je danas najavila proterivanje sedam diplomata iz četiri zemlje Evropske unije koje su nedavno proterale ruske diplomate u znak solidarnosti sa Češkom zbog špijunske afere.

PrvaPoslednja