Moskva

"Ne igrajte se vatrom" 5

„Ne igrajte se vatrom“

Rusija je upozorila Sjedinjene Države da se „ne igraju vatrom“ pošto je Bela kuća u utorak uvela sankcije kao odgovor na trovanje opozicionog ruskog lidera Alekseja Navaljnog. SAD su zamrzle imovinu i transakcije za sedam visokih ruskih zvaničnika, uključujući i šefa ruske Federalne službe bezbednosti (FSB) Aleksandra Bortnjikova, i stavile 14 ruskih kompanija i entiteta na crnu listu za kontrolu izvoza.

Češka zasad nije uslišena 8

Češka zasad nije uslišena

Ruske vakcine protiv koronavirusa su efikasne i protiv mutacija virusa izjavio predsednik Rusije Vladimir Putin, a prenose ruski mediji i sputnjik.rs. Putin je to rekao i nakon sastanka sa šeficom Federalne medicinsko-biološke agencije Veronike Skvortsove.

Anketa: Većina Rusa misli da je korona virus biološko oružje 9

Anketa: Većina Rusa misli da je korona virus biološko oružje

Rusku vakcinu protiv korona virusa Sputnjik V ne želi da primi skoro dve trećine Rusa, a približno toliko ih veruje da je taj virus veštački proizvedeno biološko oružje, objavio je Rojters, pozivajući se na ispitivanje javnog mnjenja, čiji su rezultati objavljeni danas.

Treća ruska vakcina verovatno će štititi i od novih sojeva 12

Treća ruska vakcina verovatno će štititi i od novih sojeva

Ponovna vakcinacija protiv virusa korona trećom ruskom vakcinom „kovivak“ može se vršiti kroz dve do tri godine, saopštio je glavni lekar medicinskog centra „Lider medicine“ Evgenije Timakov televiziji „Moskva 24“, a prenosi Sputnjik.

PrvaPoslednja