Siti na pragu dovođenja "malog đavola" 1Foto: EPA-EFE/BAGUS INDAHONO

Nakon što je Klaudio Ečeveri bacio „udicu“ izjavama za ESPN odmah nakon osvajanja argentinskog fudbalskog Kupa sa River Platom, velikani evropskog fudbala ubrzali su svoje mašinerije kako bi pokušali doveseti talentovanog 17-godišnjeg ofanzivnog veziste po nadimku „Diablito“ (Mali đavo).

Prema informacijama nekoliko argentinskih medija, Mančester siti je jedan od prvih klubova koji se pozicionirao za njegov potpis.

„Neću produžiti ugovor, ali ako ostanem godinu ili šest meseci u klubu, uživaću ovde, a onda ćemo videti šta će se desiti“, konkretno je rekao igrač tom prilikom.

Ta neočekivana izjava otvorila je vrata za sve ostale timove.

S ugovorom do decembra 2024. i klauzulom o raskidu od 25 miliona evra ako želi prekinuti taj angažman pre pomenutog datuma, španski mediji tvrde da je klub koji trenira Pep Gvardiola spreman platiti sličan iznos odmah kako bi obezbedio njegov potpis, a zatim ga pozajmiti Riveru tokom tih šest meseci ili godinu dana koje je spominjao igrač.

Nije samo Siti okrenut prema Ečeveriju. Bio je on cilj Barselone već duže vreme, čak i javno obelodanjen od strane samog Ćavija Ernandeza.

Međutim, katalonski list Mundo Deportivo saznaje da se, uprkos interesu, u klubu odbacuje trenutno nadmetanje za njega zbog loše finansijske situacije.

Osim Mančester sitija i Barselone, „Diablita“ su povezivali i sa Čelsijem, PSŽ-om, Milanom i Real Madridom, ali ništa konkretno nije potvrđeno u ovim slučajevima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari