Skandal posle meča između Leotara i Zrinjskog u Trebinju: Počelo sa „kome ti mrtvu majku“, završilo se tučom (VIDEO) 1Foto: Printskrin/Youtube

Posle derbi utakmice Premijer lige Bosne i Hercegovine između Leotora i mostarskog Zrinjskog (1:1) u Trebinju došlo je do tuče igrača, trenera i članova uprave dva kluba.

Tokom konferencije za medije kojoj su prisustvovali treneri Marko Maksimović i Sergej Jakirović, u prostoriju je ušao član stručnog štaba domaćeg tima Srđan Kuljić i optužio kapitena Zrinjskog Nemanju Bilbiju da je vređao domaćine.

„Kome psuje majku mrtvu Bilbija ovde sada? Svi nama psuje majke mrtve, je li vam to klub? Sram vas bilo. Pa se ugledajte… Pitajte ga šta radi. Psuje mrtve majke, jer nema dovoljno tople vode, sram vas bilo“, vikao je Kuljić.

 

Dok su se gostujući igrači spremali za povratak u Mostar, ispred stadiona je došlo do sukoba, u kojem je učestvovao i trener Zrinjskog Jakirović.

 

Na snimku koji je objavljen na društvenim mrežama vidi se deo incidenta, u kojem je oboren kondicioni trener Zrinjskog, koji je neposredno pre toga nasrnuo sa leđa na jednog od učesnika tuče.

Teži obračun sprečen je nakon što se pojavila policija, koja je imala puno problema u pokušaju da okonča sukob.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari