Slovenija i Srbija večeras za zlato

Na evropskom prvenstvu u košarci eks- jugoslovensko finale

Ostavite komentar


  1. Ja se samo bojim da već nismo počeli da slavimo?! Medalja je sigurna a zlato, "ak bude, bude, ak ne bude, opet bude"?! Slovenci će se truditi, svim dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima da nas pobede. Nije valjda da je to za nekoga u srpskom timu ili, generalno u Srbiji, bilo kakva tajna? Slovenci bi radije voleli da šampionat osvoje Nemci nego Srbi. Možemo da se lažemo i zavaravamo ali, u suštini, to je APSOLUTNA ISTINA. Ovi igrači, koji igraju za Sloveniju a mi ih nazivamo Srbima, igraće sa neverovatnom pasijom i fanatizmom protiv Srbije. Doduše, oni lepo i kažu da mnemaju veze sa Srbima i Srbijom. Znate kada bi jedan Slovenac, bez obzira da li živi u Beogradu ili Topoli, rekao da je Srbin? Nikada?! A, možda ni tada. Prema tome, ako nas zatrese "bratska euforija" i samozadovoljstvo, koje se već oseća u našem timu, Slovenci će nas zbrisati i smejati nam se u lice. Reprezentacija Srbije, mora da igra kao u transu kako bi pobedila Slovence. Nisu oni neka "marka" ali će igrati rasterećeno i sa puno nadahnuća. Za takvu situaciju treba pripremiti kontra taktinu. Nadam se da je srpski štab spreman za igru na svim terenima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.