Sneg "zamrzao" i fudbal 1Foto: Logo

Odlukom Takmičarske komisije FSS sve utakmice 18. kola Prve lige Srbije u fudbalu koje su trebale da budu odigrane ovog vikenda odložene su. Razlog za odlaganje su velike snežne padavine od severa do juga Srbije, pa je doneta ovakva odluka o kojoj su obavešteni svi klubovi.

Ukoliko vremenske prilike dozvole, utakmice 18. kola trebalo bi da budu odigrane u sredu, 28. februara. Svi mečevi počeli bi u 15 i 30 sati.

Kako su preneli neki lokalni mediji, u Vranju će u ponedeljak, 27. marta, boraviti Komisija FSS koja još jednom treba da proveri infrastrukturne standarde na stadionu Jumka gde fudbaleri kao domaćini igraju svoje utakmice u Prvoj ligi Srbije. Ovaj vanredni nadzor odnosi se na aktuelno stanje ovog sportskog objekta, s obzirom na ambicije Vranjanaca da se od naredne sezone takmiče u Superligi Srbije. Izvesno je da će Vranjanci do kraja prvenstva svoje mečeve kao domaćini igrati na Jumku, ali je već sada sasvim sigurno da u slučaju plasmana u srpsku fudbalsku elitu neće moći da koriste ovaj objekat.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari