SP: Rusija bolja od Španije posle penala

Ostavite komentar


  1. Avelanž je svedočo da su na dva svetska prvenstva „važni ljudi“ tražili da u finale MORA da prođe zemlja domaćin. Rečeno, učinjeno….
    Šta kao sada je drugačije?

  2. Uprkos tome što sam „težak“ rusofil /valjda to nije zabranjeno i sramota/ fudbal koji je prikazala ruska reprezentacija predstavlja sramotu za ovu vrstu sporta. Ovo je bila KATASTROFA od fudbala?! Nijedan pas nisam video, nijednu akciju, što je, prosto, za neverovati?! Ne mogu da verujem da jedna ovako velika država, sa toliko stanovnika, ne može da pronadje petnaestak fudbalera, koji bi mogli da osmisle neku akciju i pokažu lepotu tog sporta. Jednom rečju, BRUKA?! Bruka na nivou srpske reprezentacije ili reprezentacije Saudijske Arabije, kojima nije ni čudo što imaju slab tim. Da sam Rus, stideo bi se svoje reprezentacije isto kao što sam se ja, kao Srbin, stideo srpskih vedeta, za koje sam imao utisak da svi imaju po dve leve noge a pluća i srce kokoške.

  3. Jeste, nisu se Rusi borili, oni su se BRANILI, isto kao i do sada i svuda u svetu sto moraju da se brane. Na Zapadu samo ako pomenete ime Rusija, svi promene izraz lica u smislu neceg negativnog. Pojma nemaju ko su Rusi i koliko su Utucena nacija, a svojom upornoscu ide napred. Sve u svemu sve je za cestitanje u sportu, kulturi, literaturi.

Ostavite komentar


Sport

Verstapenu pol pozicija u Majamiju 10

Verstapenu pol pozicija u Majamiju

Vozač Red Bula Maks Verstapen startovaće sa pol pozicije u predstojećoj trci Formule 1 za Veliku nagradu Majamija, pošto je bio najbrži u večerašnjim kvalifikacijama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.