SP: Srbija „otvorila“ Svetsko prvenstvo pobedom

Ostavite komentar


  1. Ova voda moze samo da ide na AV mlin. Ako kojim cudom prodju u zavrsnicu eto ti njega da se se ljubi i grli sa njima za kamere i novine…. I da im deli stanove u Bgd na vodi, za dzabe… . A mi onda ekspresno ispod izbornog praga. …Ne bi nam pomoglo ni da blokiramo aerodromsku pistu u Surcinu. Ma ni da citav NUNS proglasimo nestalim (sve onako, sa praznim prostorijama, svim otvorenim prozorima i vratima, razbacanim papirima, ne ugasenim svetlima i televizorima na kojima svim do jednog Pink tv vergla ko pokvarena ploca…)

    1. Meni su naši fudbaleri ogadili i samu pomisao na fudbal. Mislim da je to jedan davno propali sport i da se oko tog sporta okupljaju, kako reče Donald Tramp, samo ljudi sa sa nižim IQ. Uprkos tome, ipak, ne bih želeo da naša reprezentacija izgubi, samo zato što je predsednik, Srbije Vučić?! Vi ste očito jedan od onih, koji bi srušili ili zapalili Srbiju, sa nadom da će u tom plamenu izgoreti oni koje Vi, i slični Vama, mrzite?! Ne želim da Vas obeshrabrim i dekuražiram ali, to je toliko bedno, toliko nisko i ispod svakog nivoa da nemam reči?! Jedno sam siguran Vi ste ispod izbornog praga ne zato što je Vučić mnogo dobar već, zato što ste vi, ma ko da ste, mnogo loši. Kada se popravite možda ćete preći i preko tog „praga“.

      1. A Vi ste Mladene Mladenoviću dosadni sa kilometarskim komentarima o svemu i svačemu, i u kojima nikada ništa pametno ne napišete. Da i sada ste i vidoviti, kada prema nečijem komentaru možete da ocenite ko je dobar a ko loš.

  2. Ne znam da li smo Vi ja, gosn. Nikolići, gledali istu utakmicu, jer ja je i nisam mogao gledati bez dužih prekida jer su naši igrali uobičajeno -bedno. Sa ovakvom neigrom nema šta da očekuju protiv Švajcarske i Brazila osim poraze. A što reče i zašto prvi komenatator, „građanin“, to bi bilo mnogo dobro za spas Srba i Srbije, da nas Ovaj Buljavi, kako ga crta gosn. Koraks, koji nas bruka i uništava nastavi da slavi naš nestanak.

  3. Hajde de isključimo politiku i kažemo sledeće: Jesu orlovi igrali dosta dobro i jeste postignut značajan uspeh.Ova novinarska preterivanja sa bombastim naslovima ne znače mnogo.Ko čita štampu a nije upućen steći će utisak da tek što nismo osvojili SP u fudbalu.Dloazi Švajcarska koja je odlična reprezentacija,gde ja nebih bio suludi optimista.Na kraju videćemo,jer u savremenom fudbalu lopta je sve manje okrugla.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.