Sportski žurnal: Bjeković danas raspisuje izbore u FSS, Nedimović demokratski do pobede 1Foto: BETAPHOTO/DRAGAN GOJIĆ/DS

Kao što je Sportski žurnal juče najavio, Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije zakazaće nove izbore za predsednika naše krovne organizacije.

I to će učiniti danas. Po statutu FSS izbore mogu da zakažu Izvršni odbor ili sam predsednik i tu mogućnost, s obzirom na to da je zamenik predsednika, Bjeković će i iskoristiti u toku dana.

Isti list objavio je i razgovor sa bivšim ministrom oko njegovog ulaska u izbornu trku s naslovom: „Nedimović: Demokratski do pobede“.

– Važno je da demokratskom procedurom dođemo do izbora predsednika. Ali koliko vidim, za sada postoji samo jedan kandidat, a to je Nemanja Vidić. Videćemo da li će se do raspisivanja izbora pojaviti još neko ime – kazao je Nedimović.

Izborna Skupština 14. marta

Izborna skupština Fudbalskog saveza Srbije održaće se u utorak 14. marta u prostorijama SC FSS u Staroj Pazovi. Delegati Skupštine 14. marta izabraće novog predsednika saveza. Da bi postao predsednik – kandidat mora d aima glas više od protivkandidata uz ispunjen kvorum za održavanje Skupštine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari