Gde gledati Srbija – Mađarska, možda odlučujući meč "orlova" za odlazak na EURO 1foto: STARSPORT

Fudbaleri Srbije igraju možda i ključnu utakmicu u kvalifikacijama za EURO 2024, a protivnik je Mađarska.

Isti protivnik je u septembru ove godine savladao „orlove“ u Beogradu rezultatom 2:1, a sada je na svojoj Puškaš Areni apsolutni favorit.

Mađari bi tom pobedom i definitivno izvadili vizu za kontinentalno prvenstvo koje se narednog leta igra u Nemačkoj, dok bi Srbiju gurnuli na ivicu ambisa.

Srbiji do kraja kvalifikacija ostaju utakmice protiv Crne Gore i Bugarske kod kuće, ali Crna Gora ozbiljno vreba svoju šansu budući da ima da boda manje i utakmicu manje od reprezentacije Srbije.

Zato nema dileme da će Crna Gora pomno pratiti taj duel i navijati upravo za Mađarsku, baš kao i što je još jasnije da četa Dragana Stojkovića mora da se vrati u Beograd sa makar jednim osvojenim bodom.

Isksuni strateg neće moći da računa na nekolicinu fudbalera: Dušan Vlahović nije na spisku zbog povrede leđa, dok se u međuvremenu povredio i štoper Miloš Veljković, a napadač Luka Jović nije ni pozvan za ovu reprezentativnu akciju.

To znači da Srbija ima u svom sastavu samo dva kalsična napadača, Aleksandra Mitrovića i Petra Ratkova.

Duel na Puškaš Areni na programu je u subotu 14. oktobra sa početkom od 20.45 časova, a možete da direktno pratiti na kanalima RTS 1 i Arena Sport Premijum 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari