„Stadion Partizana treba zablindirati i dezinfikovati od neznanja, loših namera i nemara“: Ivan Golac za Danas o agoniji crno-belih

Ostavite komentar


  1. “ Ostrašceni“ zvezdaši bili su vrlo zadovoljni dolaskom Vučelica u Partizan. Pa taj čovek uništava sve čega se dohvati!!! Samo napred Vučela!!!

  2. Bravo za Golca!Fenomenalna analiza stanja u klubu…Svaka cast i svaka izgovorena rec je na pravom mestu
    .

  3. Ne samo stadion Partizana, već i Crvene zvezde treba zatvoriti i blindirati. Onda i jedan i drugi porušiti i na njihovo mesto podići šumu. Ovime bi prostor na kome se oba stadiona nalaze bio mnogo bolje iskorišćen, i to na sveopštu društvenu dobrobit.

  4. Upravu si , i treba sve hapsiti a isto tako i jos odavno je trebalo hapsiti sve na drugoj strani brda .

  5. Taj stadion treba srusiti, sportski klub ugasiti i sve njijove navijace poslati na kurseve Srpske istorije iz Drugog Svetskog rata.

  6. Najbolji je seoski fudbal kakva zvezda kakav partizan obicni paraziti zatvoriti to

  7. Dokle će da se sprečava da neko drugi bude 2.na tabeli ?
    Kakve titule i Evropa, sada iz Uprave znaju da će biti 2.na kraju sezone.. ?!??

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.