Stanković neće odstupiti: Ostajem, obaveza mi je da budem u klubu do kraja 1foto: Starsport

Posle današnjeg poraza od Kremonezea u Đenovi, Sampdorija je pala na poslednje mesto Serije A sa malim izgledima da izbegne ispadanje u Seriju B (2:3).

Dejan Stanković je ponovo bio posmatrač brodoloma njegovih izabranika. Kao i nekoliko puta otkad je preuzeo ekipu, Filip Đuričić i saigrači nisu umeli da sačuvaju stečenu zalihu.

Kremoneze je u poslednjih desetak minuta došao do poptunog preokreta težine direkte rokade na poslednjem mestu na tabeli.

Đenovljani su vodili 2:1, ali su gosti u najvažnijem delu meča preko Lokošvilija i Sernikole, u roku od samo deset minuta, napravili veliki preokret.

Na devet kola do kraja, Sampdorija je sa 15 bodova poslednja na tabeli. Specija, prvi klub iznad zone ispadanja, Sampi beži ogromnih 11 bodova.

Neposredno nakon utakmice, Stanković nedvosmisleno poručio:

„Ostajem da se borim sa njima, imamo obavezu da budemo tim do kraja“, odagnao je srpski stručnjak bilo akkve sumnje da bi mogao da napusti klupu pre kraja takmičarske godine.

Priznao je nekadašnji sturčnjak Crvene zvezde da je bio iznenađen razvojem događaja u samoj završnici utakmice.

– Žao mi je, nisam očekivao takvu završnicu utakmice. Momci su pružili maksimum, odigrali su dobru utakmicu izuzev poslednjih 10 minuta – istakao je Stanković, nakon što je Kremoneze do potpunog preokreta došao u 95. minutu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari