Stanković (Radnički Niš): Želim da tokom utakmice svi budemo jedno 1Foto: Starsport

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Aleksandar Stanković rekao je danas da očekuje kvalitetan meč protiv Napretka i pobedu na derbiju pred domaćom publikom u novoj sezoni Super lige Srbije.

,,Čeka nas veliki meč. Posle godinu i po dana dočekujemo protivnika pred publikom i veoma smo uzbuđeni zbog toga. Oseća se ta pozitivna atmosfera u svlačionici. Niš je fudbalski grad, publika koja dolazi na Čair razume i oseća ovaj sport i drago mi je što ćemo to konačno imati prilike da osetimo“, rekao je  Stanković, a obaveštava klub.

Fudbaleri Radničkog dočekuju sutra Napredak iz Kruševca, u utakmici drugog kola Super lige Srbije.

,,Želimo pobedu, želimo da tokom utakmice svi budemo jedno. I igrači i stručni štab i publika i ljudi koji vode klub. Na krilima takvog ambijenta nemamo razloga da se plašimo bilo koga i smatram da možemo da dođemo do rezultata koji svi želimo“, rekao je Stanković.

Radnički je na startu prvenstva remizirao sa Spartakom u Subotici 1:1, dok je Napredak na svom terenu pobedio Kolubaru sa 3:0.

Stanković je naveo da je njegov tim analizirao Napredak i da zna odakle preti opasnost.

,,Napredak ima nekoliko igrača na koje moramo da obratimo posebnu pažnju. To su Marjanović, Spremo i Tomić, a u prvom kolu je odličan bio i golman Vasiljević. Trojica od ove četvorice su Nišlije i oni vrlo dobro poznaju ovdašnju situaciju“, rekao je Stanković.

,,Bez obzira na to, mi pre svega treba da se okrenemo nama, da mi budemo pozitivni i da na terenu sprovedemo u delo ono što pripremamo tokom ove sedmice. U tom slučaju mislim da će sve biti onako kako treba“, dodao je on.

Trener Radničkog je istakao da je zadovoljan ekipom i da je uveren da sve ide u dobrom pravcu.

,,Napredak je u aprilu naneo težak poraz Radničkom na Čairu i doveo ga u tešku situaciju. Znamo koliki je rivalitet izmedju ovih timova i naš cilj je trijumf. Čeka nas zahtevan duel sa puno taktičkih prilagođavanja. Spremni smo za to“, rekao je Stanković.

Utakmica se igra sutra od 18.55 na Čairu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari