Stanojević (ne) napušta crno-bele 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Zimus lansirana informacija o ponovnom odlasku Aleksandra Stanojevića iz Partizana i srpskog fudbala, na kraju sezone na izmaku, aktuelizovana je nakon njegovog neizjašnjavanja na novinarsko pitanje o daljim potezima u karijeri posle duela sa Voždovcem.

Mada u tih nekoliko rečenica nije rekao ništa više u odnosu na ranije iskazana i više puta ponovljena lična nezadovoljstva stanjem u okruženju u kom je pokušavao da nastavi tamo gde je stao u svom prvom i veoma uspešnom mandatu u Humskoj 1.

– Stvarno sam razočaran, ne znam na koji način više ovde da funkcionišem i radim… Teško je sve to – indikativan je deo izjave osvajača dve titule i jednog domaćeg Kupa, s jednom sezonom u Ligi šampiona.

Sportski direktor, Ivica Iliev, tvrdi da pomenuti komentar nije nagoveštaj skorijeg razlaza sa šefom struke.

– Zar u januaru naš trener nije pokazao gde mu je srce i gde su mu misli, kada je takođe posle fabrikovane i poturene afere o odlasku produžio ugovor na još dve i po godine?! Zar to nije dovoljan dokaz posvećenosti, lojalnosti klubu čoveka koji je u Partizanu prohodao, bio igrač i trener u dva mandata?!. Nijedno pitanje nije postavljeno u vezi sa statusom trenera u Partizanu, niti ima potrebe za tim, jer klub stoji iza Aleksandra Stanojevića i daje mu punu podršku. Fokus je sve vreme bio na borbi za titulu, na terenu, niko nije potegao pitanje mimo toga, niti ima potrebe. Sada se odjednom izvlače njegove izjave, tumači se šta je rekao čovek koji je celog sebe dao da vrati Partizanu šampionsku titulu i koji je u tome onemogućen, pa se, eto drznuo da to javno izgovori – kategoričan je funkcioner crno-belih.

Posle preostalog superligaškog duela sa Radničkim (N) i Kup finala sa Crvenom zvezdom na potezu će biti sam Stanojević, očigledno umoran od borbe sa vetrenjačama. Na svim stranama, pa i među delom Partizanovih navijača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari