Stojković (za sada) prećutao Terziću 1 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije odbio da replicira na prozivke generalnog direktora Crvene zvezde.

Za sada nema ništa od razmene prozivki između generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, i šefa stručnog šta najjače fudbalske selekcije Srbije, Dragana Stojkovića. Na molbu medija da kaže koju reč o onome što je na njegov račun, pre nekoliko dana, rekao Piksijev zakulisni oponent sa „Rajka Mitića“, strateg „orlova“ ostao je zakopčan.

– No comment – bilo je sve što je na ovu temu hteo da izusti nekadašnji predsednik FK Crvena zvezda.

Da li zato što ima preča posla, tj utakmicu sa Azerbejdžanom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2022. godine (12. oktobar, 20.45), ili zato što namerava naknadno da se upusti u javnu polemiku sa visokim funkcionerom šampiona Srbije, tek bivši fudbaler kluba sa „Rajka Mitića“ nije rekao šta misli o oštrim komentarima Terzića.

– Nema više nameštenih utakmica i sumnjivih rezultata. To je prošlost i moramo sve da učinimo da se tako nastavi… Nacionalni stadion je moranje, ne mora tako da se zove, ali svaka zemlja mora da ima objekat reprezentativnog kvaliteta. Razgovore koje sam imao sa relevantnim ljudima, uverili su me da ćemo do 2024. to napraviti i da ćemo biti ponosni na jedan objekat te vrste – tako je o stvarima van svojih selektorskih ingerencija pričao Stojković, prilikom saopštavanja spiska igrača za oktobarske duele sa Luksemburgom i Azerbejdžanom.

Terzića je to toliko iznerviralo da je putem medija „krenuo“ na, neformalno, ključnog čoveka u Fudbalskom savezu Srbije do izbora naslednika Slaviše Kokeze na mestu predsednika FSS.

-Pojavio se Piksi da priča o srpskom fudbalu. Druže, ti si selektor, bavi se reprezentacijom. Nemoj ti da komentarišeš da li ika nameštanja i da li se gradi Nacionalni stadion. Svako se petlja u stvari koje ga se ne tiču. tako se na pogrešan način prezentuje javnosti – prokomentarisao je visoki funkcioner kluba sa „Rajka Mitića“ i potencijalni kandidat za vrh FSS u izbornom procesu, čiji je kraj prema zahtevima Evropske fudbalske federacije oročen na 15. decembar, a da trenutna garnitura na Terazijama 35 još nije ni zakazala izbore.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari