Subotica: Mladi rvači Spartaka osvojili nekoliko medalja na turniru u Senti i Rumuniji 1Rvači Spartaka, foto: Subotica.info

Mladi rvači Spartaka su učestvovali na dva takmičenja, na Memorijalnom turniru „Nikola Vukov“ u Senti i na Međunarodnom turniru „Roman Codrean“ u Aradu u Rumuniji gde su postigli zapažene rezultate.

Na Memorijalnom turniru u rvanju grčko rimskim stilom „Nikola Vukov“, mladi Subotičani su osvojili četiri medalje od kojih dve zlatne, navodi Subotica.info.

Zaslužni za uspehe subotičkih rvača su Nikola Mijušković, u kategoriji U-13 do 70 kilograma i Sente Dominika u kategoriji do 52 kilograma, u konkurenciji dečaka do 15 godina.

Drugo mesto i srebrnu medalju osvojio je Žarko Nenadić u kategoriji do 71 kilogram u kategoriji U-17, dok je Noel Nemedi u kategoriji do 55 kilograma bio treći među rvačima do 11 godina.

Mladi rvači Spartaka su na Međunarodnom turniru „Roman Codrean“ u Rumuniji osvojili tri medalje.

Najuspešniji je bio Dragan Tankosić koji je među dečacima od 11 godina osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 27 kilograma. Bronzane medalje su osvojili Mihajlo Buljovčić među dečacima od 9 godina u kategoriji do 28 kilograma, i Vuk Crnobranja među jedanaestogodišnjacima u kategoriji do 31 kilogram.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari