Sudija pogrešio, Zvezda nije oštećena

Sudijska komisija FSS navodno odlučila da Žander nije napravio faul nad Stojkovićem u 161. večitom derbiju

Ostavite komentar


  1. Najlakše je reći „sudija je kriv“ a što Zvezda nije ni jedan šut uputila u okvir gola PARTIZANA to nema veze . Čak se javio i ONAJ iz Njujorka da on da svoj komentar iako ga niko nije upitao za isti .

  2. Sudijska komisija,sve sami okoreli zvezdaši,po hitnom postupku presuđuje da je sudija pogrešio,iako se na snimku jasno vidi start igrača na golmana,čime ga je sprečio da „ima kontrolu nad loptom“kako voli zvezdin procenitelj sudijskih odluka.Što komisija nije raspravila penal van 16 m,pa još drastičniji prime kada igrač vraća loptu iz gol-auta i zvezda postiže gol,pa još sijaset spornih odluka o dosuđenim i nedosuđenim penalima,ofsajdima,faulovima,a sve u korist miljenice,sve se svodilo na sudijsko uverenje.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.