Suspenzija UEFA zbog "derbija"

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić za Danas sluti (in)direktne posledice za crno-bele

Ostavite komentar


  1. Drastično kažnjavanje klubova zbog ispada kriminalaca na tribinama nema nikakvog smisla ni efekta. Za ovo je iskljucivo odgovorna drzava i državni organi moraju napokon da preduzme nesto u obuzdavanju divljanja kriminalnih grupa koje sebe nazivaju navijacima. Na zalost vladajuce elite kao i bezbednosne sluzbe su duboko isprepletane i cak upravljaju ovim kriminalcima tako da od obracuna sa kriminalom i huliganskim nasiljem nece biti nista jos duzi vremenski period.

  2. Evo rešenja.Svaka petarda topovski udar i slično sudija prekida utakmicu . Uroku 20 minuta akter mora biti uhapšen od strane policije ili navijača Ukoliko se neuhvati izgrednik utakmica se Prekida domaćin gubi utakmicu p naredne dve utakmice igra bez publike . nijedan klub ne organizuje odlazak navijača u druga mesta . U slučaju ponovnog incidenta domaća ekipa se izbacuje sa takmičenja . Ako navijač utrči na teren automatski dve godine zatvora

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.