Sve spremno za Kup, kompleti karata rasprodati 1Foto. Starsport

Predsednik Organizacionog odbora te sportske manifestacije Uroš Parlić rekao je da su danas u prodaji pojedinačne karte za sve utakmice, osim finala.

„Svi kompleti karata su prodati, a za finale čuvamo po 250 karata za navijače klubova koji će igrati u toj utakmici“, rekao je Parlić na konferenciji na medije.

On je kazao da su mere obezbedjenja ove godine još strože nego ranijih godina i dodao da svi oni koji nisu kupili ulaznice za Kup ne moraju ni da dolaze u Niš jer neće moći da udju u halu Čair.

Komesar za bezbednost Veljko Bogunović izjavio je da je klubovima skrenuta pažnja na fer i sportsko ponašanje.

„Očekujemo punu halu i verujemo da će sve proći u najboljem redu. Nemamo ozbiljnijih najava dolaska navijača. Samo je najavljen dolazak jednog autobusa sa navijačima kluba Sveti Djordje“, rekao je Bogunović.

Potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dušan Projović izjavio je da vlada ogromno interesovanje za utakmice Kupa i da bi hala sigurno bila rasprodata da ima još slobodnih mesta.

On je rekao da će do polufinala i finala roditeljima biti dozvoljeno da uvedu decu do sedme godine uzrasta bez karata, ali ne i za te utakmice pošto se smatraju mečevima visokog rizika.

Takmičenje u Kupu počinje danas četvrtfinalnom utakmicom FMP-Sveti Djordje od 17 časova. U 19.30 igraju Partizan i Novi Pazar.