Svi Novakovi rekordi: Po čemu je sve Đoković trenutno najbolji svih vremena?

Ostavite komentar


  1. Lep pregled Novakovih dostignuća, ali imate dve greške. Ukoliko je osvojio 10 Australijen opena, onda je bio i u 10 polufinala, a ne 9, kako ste napisali. Osim toga, ovo mu je, po zvaničnoj statistici ATP-a, 93. titula.

  2. Covek koji nije mogao da zavrsi meceve do 2010 godine a danas ima najvise titula mi govori o tome da tu nesto jako smrdi.

  3. Rekorder i po broju medicinskih tajmauta, polomljenih reketa i odlazaka u WC. O visini neplaćenog poreza svojoj zemlji (preusmerio mrvice u Monako) ne bih ovog puta.

  4. Novak je jedini teniser u istoriji koji se na sva četiri gren slem turnira plasirao bar devet puta u polufinale: US Open – 12, Rolan Garos – 11, Vimbldon – 10, Australijen Open – 9.

    Kako moze da ima „samo“ 9 polufinala na AO, a osvojio ga je 10 puta?

  5. Đoković je jedini teniser u Open eri koji je čak osam puta godinu završio kao najbolji teniser na svetu. Drugi na večnoj listi je Rodžer Federer kome je to šest puta pošlo za rukom.

    GREŠKA: Rodzer je PET puta završio godinu kao prvi a Sampras ŠEST puta!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.