Tarlać: Strpljivo sa Bogdanovićem 1EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Direktor košarkaške reprezentacije Srbije prokomentarisao zdravstveno stanje prvotimca Atlante.

Bogdan Bogdanović je zbog problema sa kolenom morao na operaciju, ali niko u ovom trenutku ne može da zna kada će tačno biti spreman da se vrati treninzima, a posle i igganju.

„Zdravstvena situacija Bogdana Bogdanovića je takva da zahteva strpljenje. U ovom trenutku, najvažnije je da se on oporavi i vrati na teren u punom sjaju, a kada će to biti nije do kraja izvesno, jer procene na današnji dan mogu biti samo okvirne. Sa svim ostalim kandidatima smo takođe u redovnom kontaktu, pratimo i razgovaramo o planovima sa zajedničkim ciljem, a to je da naša reprezentacija u svakom trenutku bude najjača moguća“, mišljenja je Dragan Tarlać.

Uglavnom, za ishod bolovanja sjajnog šutera osim njegovog NBA kluba veoma su zainteresovani i ljudi iz Košarkaškog saveza Srbije, a naročito selektor A tima Svetislav Pešić, zbog Evropskog prvenstva u septembru.

Pre toga će ostali Orlovi igrati utakmice tokom ovog i sledećeg meseca. Prvo će u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo naš tim 30. juna igrati protiv Letonije u Rigi, da bi 3. jula u Nišu srpska reprezentacija dočekala nacionalni tim Belgije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari