Tejlor Fric: Moja izjava o Đokoviću pogrešno protumačena, trebalo je da bude kompliment 1EPA-EFE/WILL OLIVER

Trebalo je da bude kompliment na račun Novaka Đokovića, ali je izjava Tejlora Frica tako interpretirana, da je Amerikanac morao da pojasni šta je hteo da kaže time da bi bilo dobro da srpski as ne nastupi na predstojećem US openu.

Posle trijumfa nad Andrejem Rubljovim na mastersu u Sinsinatiju, Fric je osetio potrebu da se obrati javnosti i iskritikuje deo medija koji su njegovu izjavu u vezi sa nastupom Đokovića na US openu stavili u pogrešan kontekst.

„Naravno, ništa novo. Napali su me jer sam se našalio kada sam rekao da je bolje za sve da Novak ne igra. Problem sa transkriptima je da je tu u pitanju sirov tekst i ne bude uvek jasno kako su stvari izrečene. To što sam rekao je ustvari veći kompliment na račun Đokovića od bilo čega drugog“, izričit je u tvrdnji Tejlor Fric, koji će se u narendoj rundi turnira u američkojh državi Ohajo sastati sa Danilom Medvedevim.

Inače, Novaku Đokoviću još uvek nije omogućen ulazak u Ameriku.

Zabrana ulaska nevakcinisanim strancima još zvanično nije ukinuta, iako je bilo indicija od strane Centra za kontrolu zaraznih bolesti (CDC) da će to biti učinjeno brzo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari