Teniski masters u Majamiju: Džon Bon Džovi i Ronaldo na Hard Rok stadionu (FOTO, VIDEO) 1Foto: AP/Rebecca Blackwell

Od 2019, posle 32 godine u Ki Biskejnu, teniski masters u Majamiju, drugi od devet u sezoni, preseljen je na Hard Rok stadion, koji od 2016. nosi ime po naslovnom sponzoru međunarodnom lancu kafea.

Iako je stadion izgrađen 1987, Džon Bon Džovi nikada nije bio među muzičkim zvezdama koje su na njemu okupljale po desetie hiljada obožavalaca na svojim koncertima, ali je svratio tu kao poklonik teniseke igre.

Srdačno je porazgovarao i s Britancem Kameronom Norijem i s Benom Šeltonom, novom nadom američkog tenisa.

Teniski masters u Majamiju: Džon Bon Džovi i Ronaldo na Hard Rok stadionu (FOTO, VIDEO) 2
Foto: AP/Rebecca Blackwell

„Uvek je fascinantno sresti legendu u bilo kojoj oblasti. Bilo je kul upoznati Džona i shvatiti koliko je prizemna osoba. Dao mi je nekoliko korisnih životnih saveta koje mogu da primenim u svom porofesionaluzmu“, rekao je oduševljeni Šelton, za koga ATP u svom tekstu o susretu s muzičkim starom primećuje da od njegovog servisa levicom protivnici „žive na molitvi“, što je parafraza čuvenog hita Bon Džovija.

 

Frontmen američkog rok benda iz Nju Džersija, koji je prošle godine proslavio 40 godina od osnivanja, pokazao se kao dobar poznavalac „belog sporta“.

„Volim da gledam Karlosa (Alkaraz – prim. aut), Danila Medvedeva, Šeltona naravno. Zatim Džesiku Peguku, Ons Žaber, Mariju Sakari… Oh, toliko devojaka. Upravo sam postao opsednut tenisom“, u maniru zavodnika je zaključio Džon.

A 37-godišnji francuski veteran Gael Monfis sreo se u Majamiju s brazilskom fudbalskom zvezdom Ronaldom.

 

„On je takva legenda. Kad sam bio mlađi, neprestano sam ga gledao“, oduševio se  svojom zvezdom i Monfis, koji se u prvom kolu sastaje s Dušanom Lajovićem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari