Teniski savez Australije obaviće reviziju slučaja Novaka Đokovića

Ostavite komentar


  1. U Australiji je vakcinisano preko 90% stanovništva a Đoković ih ugrožava zdravljem. Ko je ovde lud?

  2. Isponižavali ste najvećeg sportistu na svetu, koji je bio zdrav i nije ugrožavao nikoga! Preventiva vakcinom, i to odredjenom, je čista politika! Vakcinisali ste 90%,a imate toliko zaraženih!? Vi ste mogli zaraziti Novaka! I treba da odgovarate! Po odluci UN nikakva supstanca, makar i lek, ne može se uneti u čoveka, na silu! Australijanci razmislite! Čuli ste SZO!

  3. Verovatno će da razmotre mogućnost da mu oduzmu prethodnih 9 titula jer ni tada nije bio vakcinisan

  4. Većih licemera od ovih iz australije i njihovog teniskog saveza nema nek im propadne ovaj politički turnir koji je postao bezvredan i svaki čelendžer će biti bolji.

  5. I ja to isto kazem i ja bih to volela da osvoji 10 trofej na tom turneju vi ste upravu i nije trebao da ode mogao je da ostsne ali nemam komentar.

  6. Sumnjam da će Australija ikada više videte NOLETA. Takvo poniženje niko ne bi podneo. Neka igraju morison skot i houk.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.