Terzić i Mrkela vode Crvenu zvezdu, njihovi sinovi preuzeli OFK Beograd 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Najnovije kadrovske promene u upravi starog i devastiranog beogradskog kluba dovele brojna poznata lica na Karaburmu.

Kako javlja Tanjug, na mestu predsednika promovisan je prekaljeni Momčilo Minić, sa ranijim funkcionerskim iskustvom u OFK Beogradu.

Njegova desna ruka biće Kostadin Terzić, čiji je otac Zvezdan Terzić dugo vedrio i oblačio među Romantičarima, a poslednjih godina to čini u Crvenoj zvezdi.

Zanimljivo da je posao u upravi nekadašnjeg učesnika evropskih takmičenja dobio i Andrej Mrkela, naslednik sportskog direktopra crveno-belih, Mitra Mrkele.

I to na istoj poziciji kao njegov otac. Skupština OFK Beograda dala je šansu da se dokaže i bivšem fudbaleru Partizana, Stefanu Baboviću, kao drugom potpredsedniku.

Novo rukovodstvo nasledilo je upravu predvođenu Dušanom Petkovićem, sinom pokojnog igrača i selektora naše zemlje Ilije Petkovića, inače legende Romantičara.

Generalni direktor postao je Stevan Višnjić, a Upravni odbor čine Irina Popović, Zoran Mitrović, Nenad Đorđević, Miroslav Ivanović, Marko Miljković Cici i Dušan Tomašević.

Zadatak izabranih čelnika je da organizaciono, finansijski i rezultatski pokrenu nekada osvajača Kup trofeja rasturene „velike“ Jugoslavije, a sada člana jedne od Srpskih liga.

Sa stadionom nad kojim nema vlasništvo i koji je u lošem stanju. Istom prilikom je odlučeno i da više od veka star klub uspostavi bliske veze sa Zvezdom, koja bi igrački trebalo da pomaže plavo-bele.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari