Tomić: Novinarske glasine 1Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić demantovao je danas pisanje grčkih medija o mogućnosti da preuzme Olimpijakos.

Već posle prvog neuspeha u Evroligi, čelnici kluba iz Pireja doneli su odluku da promene trenera. Dejvid Blat (60) je letos pripremao i selektirao ekipu, ali je nakon ubedljivog poraza na gostovanju Asvelu (82:63) u prvom kolu Evrolige, dobio otkaz. Iz Olimpijakosa su to potvrdili, uz objašnjenje da je ovakvom epilogu doprineo „obeshrabrujući“ nastup u Francuskoj.

„Treneru, hvala vam za sve što ste pružili ekipi“, saopštio je klub na rastanku sa Blatom, koji je u karijeri vodio i Klivlend Kavalirse, a ovog leta je objavljeno da je oboleo od multiple skleroze.

Grčki mediji su odmah počeli licitiranje o nasledniku i prvi pik nekolicine njih je bio baš Tomić.

„Ne želim i nemam vremena da se bavim novinarskim glasinama. Trener sam Crvene zvezde, maksimalno fokusiran i okrenut narednim obavezama i utakmici Evrolige protiv Fenerbačea, koja nas očekuje već za dva dana. Zato bih iskoristio ovu priliku da pozovem sve naše navijače da dođu u velikom broju u ‘Arenu’ i podrže nas u ovoj važnoj utakmici“, rekao je Tomić.

Utakmica Crvena zvezda – Fenerbahče igra se u četvrtak od 19 časova u beogradskoj „Štark Areni“, a ulaznice za ovaj meč u prodaji su od ponedeljka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari