Tončev: Ne želim da delim lekcije, ali ni da ćutim Antiću 1Foto: N1

„Moj cilj kao predsednika Fudbalskog saveza Regiona Istočne Srboje (FSRIS) je da i Radnik, ali i Dinjamo ostanu Superligaši. Da razvijamo infrastrukturu i da klubovi poput Radničkog iz Pirota i Dubočica budu članovi saveznog fudbalskog ranga“, navodi Tončev za Danas.

Predsednik FSRIS i tvorac superligaša iz Surdulice odbija da komentariše ono što je za „Sportski žurnal“ izjavio „gazda“ Dinama Dragan Antić „Recko“, smatrajući to „niskim nivoom komunikacije kada je u pitanju fudbalski sport i dva kluba koji nisu ničije ni njegovo, ali ni vlasništvo Antića i njegove porodice“.

– Narednih dana očekujem da Upravni odbor FK Radnika izadje sa konkretnim podacima ko i kome koliko duguje. Šta mi treba da platimo Antiću, a šta Dinamo nama. Nikoga ne „proterujem“, ali kao privrednik i političar želim da mene niko ne proziva – kaže Tončev, za Danas.

On kaže da je Antić dajući izjavu „za „Sportski žurnal“, u kojoj je naveo da je „Surdulica selo“ uvredio gradjane ove varoši, te da je protiv sebe, jer on nije Dinamo okrenuo gradjane ovog grada i uvredio sve sportske radnike koji čine napore na razvoju fudbalskog sporta u ovoj opštini“.

– Pozivam sve Vranjance da budu naši dragi gosti, jer u subotu igramo derbi meč u kome će Radnik dočekati Dinamo iz Vranja. Samo iskrenošću, a ne mržnjom možemo pobediti one koji prizivaju skandal – rekao je Tončev za Danas, odbijajući da komentariše „novi serijal“ uvreda koji je na konferenciji za štampu protiv njega danas popodne izrekao „zamenik“ trenera Dinama Radmilo Jovanović.

Fudbaleri Dinama danas su u utakmici vanrednog 14. kola Super lige Srbije na Gradskom stadionu u Surdulici doživeli 11 poraz. Uzgubili su od tima Proletera iz Novog Sada rezulatatom 2:4 (1:1).

Dinamo se nalazi na poslednjem šesnaestom mestu sa dve pobede, jednim remijem i 11 poraza sa sedam osvojenih bodova i gol razlikom 7:30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari