„Torcida Sandžaka“ vraća se na fudbalske tribine 1Foto: Pixabay/pixel2013

Navijačka grupa „Torcida Sandžaka“, posle sedam godina, večeras se vraća se na tribine novopazarskog Gradskog stadiona. Ova navijačka grupa postoji više od tri decenije.

Oni se pripremaju da sa severne tribine spektakulrano bodre fudbalere Novog Pazara, koji, večeras, od 21 sat, igraju, u superligaškom četvrtom kolu. Protiv Partizana.

U  okviru tih priprema, sinoć je, u sportskoj hali „Pendik“, održan sastanak članova i simpatizera, radi dogovora da se na „najlepši način obeleži povratak i pruži podrška „plavim“ fudbalerima“.

Po gradu kruži informacija o dolasku grupe Partizanovih navijača u Novi Pazar. Zvanično tu informaciju niko ne potvrđuje niti demantuje..

Policijska uprava Novi Pazar, u petak, je saopštila da će na osnovu odredaba Zakona o policiji Srbije, snimati i fotografisati učesnike utakmice između Novog Pazara i Partizana. P,rethodnih godina fudbalske utakmice Novog Pazara sa vodećim superligaškim klubovima, vrlo često su pratili navijački incidentin i zbog toga su te utakmice proglašavane događajima visokog rizika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari