Totalni "rat" na relaciji Manuel Nojer - Bajern Minhen 1EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Predsednik Bajerna Herbert Hajner pridružio se kritikama na račun Manuela Nojera posle kontroverznog intervjua u kojem je golman i kapiten bavarskog kluba napao klub zbog smene trenera golmana Tonija Tapalovića.

„Za klub je neshvatljivo i razočaravajuće što Manuel Nojer nije tražio direktnu komunikaciju sa nama i umesto toga se obratio novinarima“, rekao je Hajner.

„Više sam razočaran nego ljut jer sam mislio da će Manuel, koji je sjajan igrač i koji je dugo ovde, prvo sa nama razgovarati o tim pitanjima“, dodao je on.

Hajnerove kritike pridodaju se onima koje su već izneli predsednik Upravnog odbora Oliver Kan i sportski direktor Hasan Salihamidžić.

Hajner je, međutim, isključio da bi slučaj Tapalović mogao da dovede do raskida Nojerovog ugovora, kako se sugerisalo u pojedinim medijima, prenosi kataosti list Mundo Deportivo.

„Ne, mi smo FK Bajern i ovde se ti sukobi rešavaju interno i na kraju jačaju klub“, rekao je on.

Na pitanje da li bi Nojer mogao da izgubi kapitensku traku, Hajner je odgovorio uobičajno.

„Sastaćemo se sa njim i sve profesionalno analizirati. Manuel je golman svetske klase koji je sa nama više od deset godina, a sada je važno da se oporavi od povrede. Onda ćemo videti“, rekao je on.

Trenutno je kapiten Tomas Miler, a na golu je Jan Somer, koji je hitno potpisan u zimskom prelaznom roku zbog Nojerove teške povrede na skijanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari