Tražili ste, gledajte i slušajte: Novak Đoković predočava nevernim Tomama dokaze svoje povrede iz Melburna 1EPA-EFE/JOEL CARRETT

Prvi reket sveta zakazao konferenciju za medije u Beogradu.

Kao što je obećao tokom osvajanja jubilarne 10. titule na Otvorenom prvenstvu Australije u teninu, Novak Đoković će javnosti pokazati i objasniti svu problematiku zadnje lože koja ga je mučila u Melburnu.

I tako razvejati sumnje pojedinih kolega, dela publike, nekih medija… u njegovu (ne)spremnost tokom prvog sezonskog turnira čijim osvajačima, u obe polne konkurencije, pripada 2.000 ATP ili WTA bodova.

Obraćanje novinarima, fotografima, kamermanima… biće upriličeno u Teniskom centru Novak, nakon treninga vlasnika 22. grend slema i brojnih rekorda „belog sporta“ u singl konkurenciji, 22. februara od 13.00.

Osim te centralne teme očekuje se da Đoković otkrije deo svojih takmičarskih planova u nastavku sezone, pre nego što verovatno ode na manji turnir u Dubaiju (sledeće nedelje) i možda učestvuje na Mastersima u Indijan Velsu i Majamiju (narednog meseca).

Ovo drugo pod uslovom da organizatori takmičenja klase 1.000 u dva američka grada izdejstvuju medicinsko izuzeće za Novaka, kojim bi zaobišao propisanu zabranu ulaska stranaca nevakcinisanih protiv korona virusa na teritoriju Sjedinjenih Američkih Država.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari