Trener Crvene zvezde najavio duel sa Mančester sitijem: Želimo da pobedimo najbolji tim u Evropi 1Foto:Starsport

Trener fudbalera Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je da očekuje novi spektakl na stadionu „Rajko Mitić“ i da se nada pobedi u poslednjoj utakmici u Ligi šampiona crveno-belih u ovoj sezoni, u kojoj će u sredu (18.45) igrati protiv Mančester sitija.

Gosti u ovaj duel ulaze kao prvoplasirana ekipa Grupe G, koje su obezbedili kolo pre ktaja grupne faze, dok je Crvena zvezda u prethodnih pet utakmici osvojili jedan bod i završili učešće u evropskim klupskim takmičenjima.

Izraelac je najpre rekao da je uzbuđen što će njegov tim igrati protiv najbolje ekipe u Evropi, a zatim kratko sumirao partije Crvene zvezde u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

– Imali smo velika očekivanja od grupne faze. Imali smo dosta dobrih utakmica, dobrih rezultata, ali nismo došli do cilja. Ipak, želimo da grupnu fazu završimo na pravi način i da sutra osvojimo bodove – rekao je Bahar, posle čega se osvrnuo na sutrašnji duel:

– Siti ima najbolji tim na svetu, uprkos tome što će sutra nastupiti bez nekolicine igrača. Pokušaćemo da igramo naši igru i da ih pobedimo. Ne znam kako ćemo sutra igrati, u kojoj formaciji, niti kako će oni igrati. Videćemo kakav će nam biti plan, želimo da budemo fokusirani, da igramo našu igru i da damo sve od sebe.

Bahar je još jednom odao priznanje navijačima crveno-belih i istakao da očekuje da će stadion biti ispunjen do poslednjeg mesta.

– Oni sve vreme dolaze i daju sve od sebe. To je slučaj i na gostovanjima, u Mančesteru i Lajpcigu smo igrali kao kod kuće, tako smo se osećali. Verujem da će i sutra biti pun stadion – rekao je trener Crvene zvezde.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari