Trener crveno-belih posle derbija otkrio šta se dešava u srpskom fudbalu: Protiv Crvene zvezde se vodi hibridni rat

Ostavite komentar


  1. Sami ste do toga doveli trenerčino, sami. Pokušaj da se setiš koliko stotina puta ste dobili bod ili sva tri u igri koju niste imali, kada su vam sudije poklanjale, vrati film.

  2. Mene baš zanima a voleo bi da mi gospodin Milojević objasni. Kako klub koji po podacima APR-a za 2022 god. je u minusu 96 miliona evra ima budžet od 50 miliona evra za 2023 god.

  3. Ne mlataraj. Imali ste 10 šansi koje niste iskoristili i 20 minuta igrača više, a ti pričaš priču za malu decu. Vi ste krivi što niste pobedili i oni su, borbenošću, zaslužili bod. Navikli ste da do sada imate 10 do 15 bodova prednosti i da nam Terza priča priče kako je on uspešan biznismen.

  4. Svetski prvak u broju dosudjenih penala u svoju korist I iskljucenih protivnickih igraca prica o hibridnom ratu.Pa juce sudija samo sto Nije dao gol za Zvezdu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.