Trener Partizana posle očajne partije njegovog tima u Azerbejdžanu: Ja sam krivac za ovaj poraz 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Igor Duljaj rekao je posle utakmice u kojoj je njegov tim izgubio od Sabaha (2:0) u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija, da je on jedini krivac za poraz.

On je dodao da je očigledno da su igrači prikazali lošu partiju, ali je preuzeo odgovornost za neuspeh.

– Mora bolje da se igra. Ušli smo veoma loše u utakmicu, zasluženo su pobedili jer mi smo šutnuli samo nekoliko puta, što je nedopustivo. Ovo je moja krivica, moja odgovnorst, ja ću reći to i igračima – izjavio je prvi stučnjak crno-belih.

Duljaj je objasnio da je imao problema sa povredama nekih igrača.

– Tri utakmice zaredom smo igrali. Kalulu je bio planiran da uđe. Imao je malu povredu pa smo razmišljali, ako uđe pa izađe iz igre bilo bi loše, bolje da počne i da vidimo šta će biti. Nije to bio problem, problem je kako smo ušli u utakmicu, ali opet to je moja krivica, moja odgovornost. Nema tu ništa do igrača – rekao je Duljaj, a zatim dodao da očekuje bolju igru urevanšu:

– Ako budemo imali bolji odnos prema igri biće sve bolje.

Revanš utakmica 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija između Partizana i Sabaha igra se u četvrtak 17. avgusta (21.00) u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari