Trener Zvezde ne upravlja ni formom ni taktikom ekipe: Da li je era Baraka Bahara u „Mitiću“ već završena?

Ostavite komentar


  1. Ogromna je bila glupost dovesti trenera za ogroman novac da razbuca tim i povede svoje pulene da se i oni omrse, Strani igrači, strani treneri, zašto nam i upravu ne čine stranci, a klub ne promeni ime u Strange Star.

  2. Najskuplje pojačanje Crvene zvezde iz Azije (ne znam kako se zove),nema snage ni sa kornera da ubaci loptu u šesnesterac (a izvodi sve slobodne udarce?).Nema ni snage ,kada se nađe u povoljnoj situaciji (na dve utakmice) da šutne u gol,lčpta jedva se dokotrlja do golmana.Pogledajte snimke protiv JB i Sitija.I za njegovu kupovinu neko treba da odgovara.

  3. Cinjenica je da je Zvezda vuku katastrofalne poteze vec godinama, ali me zanima koliko se para dobija za (po potrebi) naruceni tekst?
    Pitam za prijatelja, novinara.

  4. Terzic i njegovi morta napolje, a Baraka nije trebalo ni dovoditi, ali kad je vec tu i kad je vec placen (mleko je vec prosuto) onda neka ga. Nasi treneri su dobri, a ne mogu da rade bez uticaja raznih terzica, kokeza, bjekovica, nedimovica…

  5. Za pametnog je bio dovoljan poraz od Vozdovca. So na ranu je stavio Cukaricki. Sva sreca pa je derbi odlozen.
    Ovaj Bahar nema pojma o fudbalu.

  6. Dobar deo odgovora ste već dali u svom tekstu i time preneli jasnu sliku koju svi mi vidimo u poslednjih par utakmica CZ. Bahar je autokrata, „vojnički tip“, i kod njega je rad i disciplina na treningu, ali i van njega, važnija stvar od toga ko i kako igra na utakmicama, i koji su krajnji dometi pojedinih igrača. Zato sadašnji tim i ne liči na onaj sa početka sezone koji je dominirao igrom i rezultatima jer je par ključnih igrača, onih koji bi trebalo da budu vedete, izostavljeno iz tima čime je i stil igre, ali i taktika CZ potpuno unazadjena.

  7. Bilo je očigledno i dok je bio u Makabiju da Bahat jedino zna da „kvari“ igru protivničkih ekipa al ne i da kreira igru svoje ekipe. Zvezdu su prošli zbog grešaka igrača Zvezde a ne zbog toga jer su bili nadmoćniji. A i izbaciti Kataia i Kangu , nosioce igre u zadnjih par godina , može uraditi samo neko ko nema veze sa skautingom, koliko god da su obojica loši u taktici i disciplini.
    Al meni , kao bivšem navijaču Crvene Petokrake , je drago što navijači konačno mogu da vide na kakve gluposti se bacaju rajini milioni.

  8. Pa samo u sve manjoj i mamjoj Srbiji Nema Privatizacije ,e Zato preko ledja naroda Moze SVEeee

  9. Ste ga napisali,svaka čast novinaru!!! Dugo bolji/pametniji/konkretniji tekst nisam pročitao.

  10. Neka zapazanja u tekstu su dobra I fudbalska, Ali vidi de izmtdju redova xels autora za politizacijom. Odnosno to mu je I bila osnovna namera. Sto se fudbal rice greska je samo u tome sto su pojedini igraci dovedeni u minut do dvanaest. Prakticno iz aviona su usli u Tim. Sacekajmo I videcete da je Zvezda na pravom putu. Ovo pisem kao bivsi fudbaler a ne politikant.

  11. Насели сте на организовану таблоидну кампању домаћих интереснигх група који оспоравају учинак странаца у ФК ЦЗ (интезивно и неаргументовано оспоравају израелски стручни штаб и новопридошла појачања попут Ндиајеа, величајући притом домаће играче (Гобеља и Срнић се проглашавају за „ДНК“ ФК ЦЗ а до јуче се писало о њима као о тркачима ограничених фудбалских умећа недораслим за велике домете у ЛЕ и ЛШ). Пре неки дан је и чувени стратег (Ал) Косан понављао исту матрицу величајући технику Канге и Катаија, заборављајући притом да ниво ЛШ просто захтева брзе играче који обављају задатке у оба смера свих 90+ минута. Тим је састављен искључиво према захтевима модерног брзог фудбала док врхунски али спори и физички инфериорни тејхничари (Красо, Катаи, Канга и сви остали којима мањка снаге и брзине и не играју одбрану оправдано греју клупу).
    Напротив, у среду је виђена модерна брза игра ФК ЦЗ пуна шанси са егал противником и резултат је потпуно заслужен и реалан (само „ми“ никада нисмо реални и објективни).
    Ово је наш објективни ниво – да будемо егал и да покушамо да будемо бољи од четвртог у групим ЛШ. Све преко тога је чудо за уложени новац и домаће такмичење без подражаја (спор бункерски фудбал Суперлиге свих противника ФК ЦУЗ) и практично у последњим минутима прелазног рока комплетирану екипу. Просто призивате повратак „Бата струке“ (Живе, Ђоре и сличних „Бата“)

  12. Mnogo je nejasnoća.! Glavni igrač stalno golman Glazer.! Stamenić obavezno pravi 2-3 neepotrebna koraka. Na svom terenu ako Bukari ne istrči kontru nema ni minimalne pobede.! Korejac vodi igru a šut mu je kao kod dečaka plus uvek neprecizan. Zvezda mi je u krvi ali se bojim da stabilnije igraju u ligi najmanje 2 ekipe….

  13. Господине Живановићу, кога предлаже те за новог тренера? Да вратимо Косана или Лалата, пошто су једино њих двојица слободни тренутно…

  14. Koga dovedoste?Luzera Zvezda je VELIKI KLUB .Ovaj birtijas nije ni za zonasa.Gde su toliki novci?Sta je ovo?
    Hocemo svoju VELIKU ZVEZDU

  15. Pretenciozno.Igra Zvezde je za ozbiljnu kritiku,sve ostalo se senzacionalizam lične impresije potpisnika ovog teksta.Ovo tek može da se konstatuje u decembru,a ne sad.I naravno,novinar koristi franjevačke poštapalice i oseća se zluradost komšiluka.

  16. Šta vi misli te da odmah ugraju ti igrači koji su došli oni treba da igraju godinu do dve da bi poszigli nivo i tempo sad vi mislili uf dobri igrači skupo plaćeni i bum ligu šampiona osvojili naši komentatori i ljudi mnogo glupi

  17. Bravo za skraćenu analizu . Glazer brani nemoguće, ali prima golove koji su smešni.Dragović može da igra u domaćoj sporoj ligi.Ivanic igra drugog špica.Stamenić juri špica . Stefan Mitrović igra beka. Strašno !

  18. Dragi moji , nazovi novinari. Koliko koštaju naručeni tekstovi ?
    Da, Terzić jeste lopina , da i Covic takođe. Tačno je da mi muka pripada već godinama unazad na plaćeno „rodoljublje“ Delija , ali …
    Crvena zvezda je jedna jedina i nije brend nego čista ljubav miliona njenih navijača.
    Što se duga tiče , samo od prodaje igrača koji su prijavljeni za Ligu šampiona (i to ne svih) on može biti sveden na minimum.
    A sto se igre i forme tiče, … to je stvarno pitanje za trenera, a ne za igrače. Ivanic
    ništa loše nije rekao , osim činjenice.
    Zao mi je sto ste toliko ispunjeni mržnjom, to je kao kancer.

  19. Znači,ipak su,izgleda,tačne tzv. čaršijske priče,koje kolaju BG- on,da se Bahati sprema metla,ako Zvezda ne pobedi u derbiju?!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.