Dragan Antić Foto: Youtube

A zbog ispada na utakmici protiv Čukaričkog gde je vređao sudiju pauziraće u vođenju tima jednu utakmicu. Od početka prvenstva trener kluba iz Vranja, koji debituje u Super ligi Srbije, u više navrata je svojim javnim istupima vređao sudije, novinare, čelnike Gradske uprave u Vranju, drugih sporskih klubova, najavljujući da će „zbog sumnje u sve i svašta pozvati lokalnog sveštenika Eparhije vranjske da osvešta prostorije kluba zbog sumnje u sve“, zbog loših rezultata Dinama u Super ligi Srbije.

Pojedini lokalni portali u Vranju danas su prećutali vest o kazni koju su izrekli disciplinski organi Fudbalskog saveza Srbije (FSS) treneru Dinama Antiću, zbog njegovog ponašanja prema sudijama na poslednjih nekoliko utakmica. Antić je javno prozvao igrače posle debakla protiv Čukaričkog u kome je njegov tim poražen sa 6:1 (1:0), nazivajući ih „seljačkom ekipom“.

Dragan Antić „Recko“ je predsednik i trener FK Dinamo. Njegov stariji sin Miloš je kapiten ekipe u Super ligi Srbije, dok je mlađi sportski direktor.

– I, da ne osvojimo ni jedan bod u Super ligi Srbije, ja neću podneti ostavku – izjavio je, nedavno, trener i predsednik vranjskog superligaša, pozivajući se na „lično prijateljstvo sa Predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem“ i svoje članstvo u partiji naprednjaka. On je najavio i izgradnju novog „trećeg stadiona“ u Vranju sa 10.000 mesta, zašta je dobio „direktno obećanje prvog čoveka Srbije“.