TSC pobedio u Novom Pazaru, Čukaričkom bod na Voždovcu: Liga šampiona sve bliže Bačkoj Topoli 1Igrači Čukaričkog nakon izjednačujućeg pogotka Voždovca. Foto: Starsport

 

Fudbaleri TSC pobedili su u gostima Novi Pazar rezultatom 4:1, dok je Čukarički u gostima odigra nerešeno 1:1 u pretposlednjem kolu Superlige Srbije.

Ekipi iz Bačke Topole, koja na tabeli ima dva boda više od tima sa Banovog Brda, dovoljan je i bod u meču sa Vojvodinom za sedam dana kako bi obezbedila drugo mesto na tabeli i igranje u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona sledeće sezone.

TSC je bez puno problema stigao do trijumfa u Novom Pazaru, nakon što su u drugom poluvremenu stigli do ubedljivog vođstva golovima Petrovića u 53, Stojkovića u 57, Ratkova u 71. i Vukića u 78. minutu, a konačan rezultat postavio je Nikčević u 90. iz Penala.

Čukarički je poveo pogotkom Stefana Tomovića u 17. minutu, ali je Teaodorović u 90. doneo izjednačenje domaćima i tako možda i rešio pitanje ko će završiti iza Crvene zvezde na tabeli Superlige.

Ekipa sa Banovog Brda u poslednjem kolu dočekuje Radnički 1923.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari