Tužilaštvo utvrdilo: Đokovićevi PCR testovi validni, nisu falsifikovani

Ostavite komentar


  1. Profesionalno, nema šta. A, da li je tužilaštvo proverilo ima li krivičnog dela iz člana 248 KZ, nepostupanje po zdravstvenim propisima za vreme epidemije?

  2. Kako moze tuzilac da utvrdi bilo sta,to jedino moze sudija a kad pogledamo celokupnu istoriju Srbistana od nastanka znaci tamo of 6-7 veka n.e.nikada ali nikada u celoj istoriji sud nije doneo odluku protiv drzavnog organa Iii organa vlasti u ovom slucaju Batut.U Albaniji ja licno poznajem 3 osobe koje su na sudu dobili process protiv njihovih polucajaca odnisno izvrsnih organa a da ne govorim o Rumuniji,Bugarskoj I sl.To je ovdje misaona imenica.Kao metaforu uporedicu da je sud doneo Odluku na pritisak tuzioca,da Novak nikada u zivotu nije cackao nos I da su lazne sve tvrdnje koje iznose suprotno.

  3. A ni reči o brojevima protokola uzimanja uzoraka ;broj negativnog testa manji od broja pozitivnog testa?

  4. Kako moze srpski” Isus” biti kriv? Ko sme protiv najboljeg sportiste sveta, protiv Novaxa SRBINA, bre?!

  5. Da je kako Tuzilastvo Vuciceve Srbije kaze, ne bi li se Djokovic po ulasku u Australiju pozvao na prebolelu koronu? Dobro, sad cekamo hoce li biti sankcionisan znog krsenja mera izolacije. Malo morgen, kako je to voleo da kaze tamo neki Slobo.

  6. Bas me zanima koji materijalni dokaz imaju da potvrde da je test validan?? Ah da, antitela! Ja bih zamolio tuzilastvo da zahteva da se uradi test na antitela pa da odatle krenemo.

  7. Onaj decko je dobio kaznu 150.000.00 dinara što je isao da ore njivu u doba korone i polic sata a sta je ovo
    Smijurijs
    Jel veruje mekl u ovo

  8. Dosta vise!!!! Ostavite ga na miru. Ja sam vakcinisan a sve ovo oko kovida na zapadu je politicka igra. A on, pamet u glavu. Vakcinisi se I igraj Ako zelis da budes najbolji I istoriji.

Ostavite komentar


Sport

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige 10

Makabi i Barselona na pobedu do plasmana na fajnal-for Evrolige

U večeras odigranim trećim mečevima plej-ofa Evrolige košarkaši Makabija savladali su u Beogradu Panatinaikos sa 85:83 i poveli sa 2-1 u seriji, dok je Barselona posle produžetka napravila brejk u Pireju i trijumfom sa 82:81 takođe došli na pobedu do plasmana na fajnal-for.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.