U čast Siniše Mihajlovića: Crvena zvezda i Vojvodina okupljaju fudbalske legende 1EPA-EFE/MASSIMO PERCOSSI

Superligaška utakmica beogradskog i novosadskog kluba, 4. februara na „Rajku Mitiću“, imaće poseban kontekst.

Derbi prvog prolećnog kola prvenstva Srbije u sezoni 2022/2023 igra se u prestonici države, gde će branilac titule, Crvena zvezda, dočekati Vojvodinu.

Kako je reč o prvom ovogodišnjem nastupu klubova čiji je dres nosio, pre dva meseca preminuli, Siniša Mihajlović i jedni i drugi crveno-beli odlučili su da mu odaju počast.

Tako što su u Ljutice Bogdana pozvani njegovi bivši saigrači prijatelji, među kojima je dosta nekadašnjih zvezdi domaćeg, evropskog i svetskog fudbala. Mahom iz vremena kada je sa Zvezdom pokorio kontinent i planetu.

Svoj dolazak su već potvrdili Vladimir Jugović, Dragiša Binić, Ilija Najdoski, Stevan Stojanović, Slobodan Marović, Marko Vasilijević ….ali i Sinišin nekadašnji trener Ljupko Petrovićć.

Marketinške službe beogradskih i novosadskih crveno-belih osmislile su i poseban program povodom odavanja posebne zahvalnosti čoveku čiji je životni i profesionalni put prekinula teška bolest.

Meč 20. kola SLS zmeđu igra se u subotu, od 16.00, a svi zainteresovani moći će besplatno do mesta na tribinama. Da se odatle još jednom poklone Mihajloviću i bodre jedan od timova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari