U ložama „Rajka Mitića“ više nema mesta

Crvena zvezda pravi spisak navijača kojima će biti dozvoljeno prisustvo na meču protiv Milana

Ostavite komentar


  1. Viđeniji navijač!? Naši tzv. „velikani“ samo su protočni bojler za isisavanje novca sponzora, javnih preduzeća. Taj novac završava u džepovima raznoraznih Kokeza, Terzića, VVV, Vukova, Mutavih, političara i sl. Sa druge strane postoji uvek prisutna matrica o patriotizmu, stubovima srpstava i ostalim epskim motivima.

  2. Prepune lože znak su da je pohapšen samo delić „navijača“. I taj delić biće u ložama, koliko za mesec-dva.

  3. Kako vas nije sramota da napišete da je u Pioniru bilo „preko 1000“ ljudi, kada je bilo oko 300.Ja sam bio na svakoj i znam ko i kako može da uđe. Do te utakmice nije bilo više od 100 ljudi, svi sa maskama i uz distancu.
    Tekst je vrlo tendeciozan i pun neistina i poluistina. Slabi su vam izvori. I onda se hvalite objektivnim novinarstvom?!
    Kroz tržne centre prođe dnevno 10 000 ljudi pa nikom ništa.
    Pustite ljude da malo žive, uz sve mere zaštite.

    1. Ma nismo videli slike iz Pionira. Treba da postave kamere da snimaju tribine protiv Milana. Garantujem da će biti bar 5000

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.